23 Sept 2008

Jar je tu - Itt a tavasz - Proljece je...


Hát végre eljött a hivatalos tavasz. Na nem mintha nem éreztük volna eddig is, de most már nevén van nevezve a gyerek. Nemsokára az órát is átállítjuk és pénteken befejeződik a harmadik negyedév.
# # #
Takže konečne aj oficiálne prišla jar. Nie že by sme to necítili na koži. Čoskoro aj hodiny posúvame (konečne budeme mať viac času chytiť vás na skype), v piatok sa na základných školách končí tretí štvrťrok a začínajú prázdniny.
# # #
Proljeće je ... Konačno, došlo je i proljeće. Znam da kod vas u Europi je upravo sada hladno, ali priznajte da je bilo već red da i mi dobijemo malo sunca :) Sunćani pozdrav svima!

8 comments:

Unknown said...

Feel good......

Anonymous said...

Nadherne kvety... Take su tam aj naozaj? Srdecne pozdravy z Ba od Hroncoviek... ;o)

Anonymous said...

Jar... o tom teraz na Slovensku mnohi snivaju, lebo tu uz zase oficialne nastala jesen, ale riadna uprsana a studena.

Anonymous said...

Pozdravujú Vás aj Sereďanky a konečne som si po dlhšom čase dala aj Horalku, ale len preto,že si mi ju pripomenula:)milen

Anonymous said...

Hahó, sziasztok, szoktatok válaszolni a kommentekre ? Az előző bejegyzésénél volt egy kérésem, legalább egy igen vagy nem...köszönöm előre

Gabi said...

Dakujeme za vase komenty a pozdravy. aj my sa tesime, ze u nas je jar, niektory den som dostala velku kyticu kal od Samira. no nadhera (skoda pre tunajsich su kale skor burina, hehe). ak vas to potesi, budeme postupne davat fotky z plazi a krasneho pocasia...

Gabi said...

rightlowerpole,
itt-ott szoktunk valaszolni. Persze az elet zajlik, igy nem mindig sikerul. Amint latod, nincs blogrollunk, mert ez a blog nem UZ nepszerusiteserol szol, nem kivandorloknak irjuk - sot mi magunk sem tekintjuk kivandorlonak magunkat. Bizonyos idore jottunk, es nem is biztos, hogy valami itt tart minket.
A blogodat azert megneztem, es ha valami mondanivalom egybeesik nehany temaddal, belinkellek, hogy elolvassak nalad. De ez ugyis csak a magyaroknak mukodne, akik nem az olvasoink nagyobb szazaleka... Mindenesetre ne haragudj, nem volt szandekos a valasz hianya.

Anonymous said...

Köszönöm a választ

mlgy vagyis a rightlowerpole irója