20 Dec 2006

Farewell

Tento víkend prebiehal v znamení osláv. Začali sme so sezónou rozlúčkových akcií.
V piatok sme boli u priateľov zo zboru, milá rodinka s troma deťmi. Inak to je ten spomínaný Steven (alias "chlapík s peniazmi" z postu o školnom). Bolo nám u nich opäť super, až nám prišlko ľúto, že odchádzame.
V nedeľu sme zas mali riadnu balkánsku party - pieklo sa jahňa, chlapy oslavovali zvlášť, baby s deckami spolu, no bolo to zaujímavé. Iba Samir z času na čas skontroloval, či je u nás hore všetko v poriadku. Fotky dodám zajtra, pripravte sa! :)
Atmosféra bola natoľko radostná, že nám preletelo hlavou aj to, že skôr oslavujú náš odchod...

Az elmúlt hétvége már a búcsúzkodás jegyében telt. Pénteken a már említett Steven (a tandíjat perkálni hajlandó alak, ha ez segít az emlékezésben) és családja vendégelt meg minket. Olyan jól éreztük magunk náluk, hogy még búsultunk is egy kicsit, hogy utazunk (de csak egy kicsit).
Aztán vasárnap, a baráti körrel egy hamisítatlan balkáni party-t csaptunk. Volt báránysütés, pasik a földszinten, csajok és a gyerekek az emeleten. Mindegy, ennek ellenére is jól éreztük magunkat, csakhát megfordult a fejünkben, hogy mintha inkább ünnepelnének, mint búcsúzkodnak, de ezt inkább hagyjuk. Kiváncsi vagyok, milyen lesz a buli Pesten...
A képeket holnap mellékeljük, készüljetek... :)

No comments: