4 Jun 2008

Muriwai Beach

Tuto sobotu sme boli na Muriwai Beach. Je to plaz severne od Piha Beach, o ktorej sme uz pisali. Piesok takisto cieny, voda rozburena, sila prirody. Vdaka Jakubovi (zo Samirovej roboty) za jazdu po plazi 4WD. Bol to zazitok. Na takmer 50 km-vej plazi, ku ktorej je pristup pre terenaky, si kazdy moze najst svoj vlastny kutik, kde je celkom sam s prirodou.

# # #



U subotu smo otisli na Muriwai Beach, plazu na zapadnoj obali. Pjesak je crni, valovi ogromne, bas kako smo opisivali Piha Beach. Jakub, Samirov prijatelj iz posla, nas je provozao po plazi na 4WD jeepu. Plaza je jako dugacka, mislim da su rekli 5o km - svaki moze naci mjesto samo za sebe.

# # #



Szombaton elmentunk Muriwai Beach-re. Eszakra van Piha-tol, amirol mar irtunk, ugyhogy a homok itt is fekete, a hullamok magasak, csak ugy omlik rad a termeszet ereje minden oldalrol. Jakub, Samir cseh kollegaja, jeep-pel jott, ugyhogy a partra mar azzal mentunk. A majdnem 50km-res partszakaszon mindenki talal maganak elhagyott helyet, ahol teljesen egyedul lehet.






chalani isli zbierat drevo na ohnik - a fiuk elmentek rozset gyujteni :) - decki su otisli po drvo






4 comments:

Anonymous said...

Jo,jo, de hol voltak a gyerekek? Mama

Gabi said...

a gyerekek kozben a terepjaroban voltak. nekik az volt az atrakcio. Foleg Rubennek - sok gomb, kattogas, ez-az... :)
deti boli skoro cely cas v aute. pre nich to bol ten pravy zazitok. Najma Ruben sa tam bavil dobre - velky volan, gombiky, klikanie atd..:)

Anonymous said...

:) pekne
aka je Samirova aktualna e-mail adresa? Pisal som mu na yahoo.

ivica

Gabi said...

dobre si spravil. :)