9 Jun 2008

North Shore Camerata

V sobotu a v nedeľu mal spevácky zbor North Shore Camerata svoj zimný koncert. Spievali sme Mozartov Requiem a Bachov Lobet den Herrn, alle heiden. Sólisti boli ozajstní profíci, ktorí občas asi mali dosť z úrovne našej zložky, ale v konečnom dôsledku to dopadlo celkom dobre. V Takapune v sobotu večer bolo asi 100 ľudí, v nedeľu poobede v Devonporte asi 150 (možno aj viac). Teraz máme do 4. augusta prestávku, ale ja sa už asi nevrátim. Takéto hromadné spievanie mi moc nevyhovuje. Spoznala som tam však niekoľko zaujímavých ľudí, hádam zostaneme v kontakte aj naďalej.

# # #


Szombaton és vasárnap voltak a North Shore Camerata téli koncertjei. Mozart Requiemjét és Bach Lobet den Herrn-jét énekeltük négy profi szólistával. A végeredmény jobb lett, mint amire számítottam. Állítólag első este kb százan voltak, vasárnap 150 körülire becsülték a közönséget, ami helyi viszonylatban nem is rossz. Most augusztus 4-ig szünet van, de én valószínűleg nem megyek vissza. Ez a nagy létszámú danolászás valahogy nem nekem való. Mindenesetre megismertem egy pár érdekes embert, akikkel remélhetőleg sikerül majd kapcsolatban maradni.

2 comments:

Anonymous said...

Aspon mas novu skusenost. My sme naposledy na nacviku muzikalu cvicili choreografiu, ktoru si nam vymyslela. Dakujeme, pekne a nie zlozite, to sme ocenili :)
lenka

Gabi said...

;) rado sa stalo.
Uz mam inak nejake ine napady ohladom hudby a co robit, ale zatial iba v hlave. Musim dotiahnut nejake napady, zorganizovat, a hadam sa to podari dat dokopy.