7 Oct 2007

Konečne máme nejaké novinky. Samir zajtra začína na novej robote. Neprešlo všetko hladko, ukáazalo sa, kto je aký človek (ak vôbec), ale hlavne že sa to skončilo. V jeho novej firme panuje iná atmosféra, dôvera a profesionalita - aspoň zatiaľ má Samir takýto dojem. Uvidíme. V každom prípade to prinieslo pocit nového začiatku, novej perspektívy, uznania a čo ja viem, čoho ešte. Proste po dlhšom čase sme opäť pozitívne naladení, nevidíme všetko čierne a vrátil sa nám aj zmysel pre humor.
A to je dobre...

Včera poobede sme boli opäť na Sky tower-i, pretože bolo pekne slonečno a Tonika nás s tým už otravovala nejaký čas. Deťom sa to strašne páčilo, veľmi sa im páči pohľad na mesto z vtáčej perspektívy. Ruben bol ale dosť komický, keď mal prejsť cez presklené panely v podlahe. Najskôr sa vôbec neodvážil, potom držiac nás za ruku išiel minimálnymi krokmi. Bolo to milé. Toni zas bola unesená z chlapíka, ktorý skočil bunjee (polovičatý) z veže práve keď sme tam boli. Už sa normálne bojím, že jedného dňa privíta domov s fotkou svojho skoku. Tá veža ju voľajako chytila za srdce.

(Fotky zo Sky Tower nájdete pod labelom "kepek - fotky", aj na picase, link v pravo)

6 comments:

Unknown said...

Pozeram, ze Chorvati vedu 7:0 nad Slovenskom v pocte commentov... Tak aby som aj tej nasej krajine trochu napravila reputaciu, nechavam komentar aj ja. :-) Tonika, ked si raz skocis ten bungee jumping, daj vediet krstnej! Podelime sa o svoje pocity (Ak uz vtedy nebudem prilis stara a senilna...). Ja som sice bungee neskakala, ale zoparkrat som si skocila z mostu Lafranconi v Blave na horolezeckom lane... to este v case mladickej nerozvaznosti (hihi)

teta Ana said...

jedino kaj sam shvatila je da Hrvatska vodi Slovake 7:0
idemo Hrvatska!!!
šalim se......;)

lijepi pozdrav od Kasakovih,baš ste nam lijepi na slikicama

bye-bye

Anonymous said...

hej!
da se javimo...isprintali smo baki skoro sve vaše slike da vidi da ste dobro i da vam je lijepo,da uživate i vi i djeca na NZ...
pusa svima

Gabi said...

do toho, Slovaci!!! Dana, zachranujes reputaciu svojich sukmenovcov!!! :)

Bok Ana-m, hvala za pozdrave, sta ima s vama novoga? Kako maleni u vrticu?

Martina, super. Prije dva dana smo se culi sa bakom i "skarzela" sa mi, da nema slike a svi ostali ih imaju. :) Kako je tebi na poslu? Pozdrav svima u katastru.

Ivica said...

Lijep pozdrav svima iz Indije!

Pekny pozdrav vsetkim s Indie!

1:1 :)

Anonymous said...

Sagarua veliki pozdrav!
evo baka ima u rukama skoro sve vaše slike...
u katastru je super, ja se privikla kao da radim sto godina tamo...
i vas su baš jučer pozdravili iz katastra i pričali da je Samir rekao javiti im se kad se smjestite.
pusa seki Toni i Rubenu od Alena