22 Nov 2007

Borut & Nina


U nedelju smo se oprostili sa Borutom i Ninom, prijateljima iz Slovenije. Bilo nam je s vama dobro (a ne samo kad smo rostiljali). Nadamo se da vam je na Juznome otoku ljepo i sretno. Vidimo se kod vas iduce godine, da nam pokazete Postojnsku jamu. :)

Farewell!


V nedelu sme sa rozlucili s Borutom a Ninou, ktori tu boli sice iba par mesiacov, ale velmi nam ulahcili tunajsi pobyt svojimi poznamkami a postojom k zivotu. Borut bol Samirov kolega v jeho prvej robote. Inak su zo Slovinska, Nina sem prisla na jeden semester svojho doktoratu, na ktorej pracuje v oblasti geotermalnej energie (je velkym fanusikom zemetraseni, hihi). Teraz su na vylete po Juznom ostrove, tak im zelame pohodove cestovanie a vela stastia!

Vasarnap elbucsuztunk szloven baratainktol, Boruttol es Ninatol. Egy szemeszterre jottek, mert Nina geotermikus energiaval foglalkozo doktorijahoz szuksege volt Uj-zeland ilyen nemu adottsagaira. Nem voltak itt sokaig, de nem hiszem, hogy gyorsan elfelejtjuk oket, es foleg a humorukat. Borut egyebkent Samir kolegaja volt az elozo munkahelyen (vele volt a bushban a fonix palmas incidenskor). Most a Deli szigeten jarnak-kelnek, igy sok szerencset es jo utat kivanunk nekik!

No comments: