5 Jul 2008

school visit

Ako som to už ohlasovala minule, v stredu sme mali opäť návštevu školy. Tentokrát si Toni obliekla celú uniformu a bola tam celý čas bezomňa (minule som totiž pracovala v budove školz, takže som tu i tam nakukla, či je všetko ok). Cítila sa tam dobre. Dokonca tam mali aj návštevu: policajtka im rozprávala o tom, aké je dôležité neprijať nič od neznámych ak to rodičia nedovolia, alebo nedovoliť ľuďom aby sa ich dotýkali, apod. Teraz sú už zase prázdniny, takže školu naplno začíname 21. júla. Zatiaľ vám pripájame fotku s uniformou.

# # #



Ahogy azt egy hete írtam, szerdán volt a második iskolalátogatási napunk. Most is minden rendben volt, a gyerkőcök nagyon segítőkészek, már mst vannak jó kis játszótársai. Most már teljes harci díszben mentünk ám, amiről csatolok képet is.

A suliban épp aznap egy rendőrnő tartott előadást a biztonságról, arról hogy is vigyázzanak magukra (nem szállunk be idegen autójába, édességet nem fogadunk el, ha mama nincs ott stb.). Már nagyon várja az igazi kezdést, ami most hétfő helyett (szülinap) majd csak a szünet után, tehát júli 21-én lesz. Addig is íme a fotó.

# # #


Oprostite što već dugo nisam pisala hrvatski. Ide mi to sve gore i gore.
Novosti: već dva puta smo bili u školi s Antonijom. Ide u Westminster Christian School, što je evangelistička osnovna škola gdje osim svega ostalog djeca uče i o Bibliji i svkodnevno su poticani da svoju vjeru i žive. To je inače svima posjetiteljima (naprimjer iz ministarstva) jasno, jer djeca se međusobno ponašaju jako ljepo. Ali o tome možda drugi put.
Toni je sada u svojoj rozastoj fazi i uniforma nije ništa blizu rozastog. Ali poslje prvog posjeta i pozitvnom doživljaja više njoj ništa ne smeta. Evo slike.


8 comments:

Anonymous said...

Hát Tonika, nagyon szép az egyenruhád, lehet hogy én is ilyet varratok Babi

Anonymous said...

Hát Tonika, nagyon szép az egyenruhád, lehet hogy én is ilyet varratok Babi

Anonymous said...

Jeeej, to je mile. A vidim, ze Toni nahodila tiez letny uces. Presne tak je ostrihana aj Stela :) Tak dufam, ze jej to skolske nadsenie vydrzi.

teta Ana said...

lijepo je čitati vas i na hrvatskom jeziku,hvala ti na trudu! velika pusa djeci,Tonka je baš slatka u uniformi! mala školarka!!

Anonymous said...

HAPPY BIRTHDAY Toni!!! Vsetko najlepsie, nech sa ti paci v skole. Kamoska Stelka ti zavidi, ze uz budes chodit.

Anonymous said...

Ta uniforma je vyborne sekne. Vyzera v nej vyborne... :o) Vava

Gabi said...

Dakujeme za komenty. Uniforma jej sekne a je na nu velmi hrda. Hlavne asi na to, co predstavuje.

Anonymous said...

Uz ste videli blog nasho muzikalu? Kuk: druhasanca.blogspot.com