26 Feb 2007

Update

Ahojte vsetci. Uz zas persiel cely tyzden a nemohli sme sa hlasit. Takze este trochu trpezlivosti a budeme vam castejsie pisat. V nedelu sa stahujeme do bytu.Kedze bude prazdny, lamali sme hlavu nad tym, cim ho zariadit a podobne. Nato este v ten den sme stretli nasho kazatela Larryho (Samoanec s velkym telom i srdcom :-) a s radostou nam oznamoval, co vsetko nam uz zohnal, co ludia v zbore ponukli. Boh sa o nas stara ovela viac, nez si to my myslime, alebo si vieme predstavit.

Ja som bola inak tento tyzden velmi chora, ani sa nepamatam, kedy som bola takato, dokonca som mala aj teplotu nad 38, co teda nikdy nemavam. Najhorsie na tom je, ze deti sme vcera museli zobrat na pohotovost, lebo obaja mali strasne vysoku teplotu, nad 39, ale nastastie nie je nic vaznejsie. takze sa nemusite strachovat. Lekari boli velmi velmi mili. v skole som nemusela nic platit, za deti na pohotovosti sme mali platit dost, ale lekar sa to snazil zredukovat, a neplatili sme nic za lieky, ktore nam dal. takze sme mu boli vdacni.
Buduci tyzden hadam uz budeme mat internet, alebo aspon Samir z roboty vam bude davat nejake info o nas. Viem, ze to musi byt hrozne, ze otvarate stranku a tam nic nove. Akonahle bude doma internet, vsetko sa zmeni. napriklad napisem dojmy z privitania na teologii.
Pusa vsetkym a dakujeme za vsetky k0menty, povzbudenia a pod.

Mindenkitol suru elnezest, de ujfent nem volt lehetosegunk internetkozelbe jutni egesz heten.
Raadasul en nagyon megbetegedtem, amit most a gyerekek is valamilyen szinten elkaptak, ugyhogy tegnap meg az itteni ugyeletet is megjartuk. Megmaradunk, legalabbis a doki ezzel biztatott, es meg adott is ingyen gyogyszert, hogy ne kelljen elmenni a vilag vegere a beteg gyerekekkel gyogyszertarat keresni. nagyon kedves volt.
Az ujsag mindossze annyi, hogy vasarnap koltozkodunk a lakasba, mar mindenfelet osszeadomanyoztak nekunk, pl gyerekeknek agyat (alvo alkalmatossagot, hihi), ugyhogy szep lassan mindenunk lesz, nem kell ertunk aggodni. Mosnunk is van hol, es fozni is tudunk.
Jovo hettol Samir is tudni fog majd irni a munkahelyrol, de lassan aztan mar otthon is bekottetjuk a netet es akkor mar nem lesz ilyen nagy csond korulottunk.
Addig is sziasztok es koszonjuk a kommenteket.

3 comments:

Anonymous said...

Pozdravuju Uhrinovci.
Akosi sa nam nepodarilo sa s vami ani rozlucit:(
Ale radi pocujeme, ze napriek uvodnemu zahriatiu... sa dostavate na prevadzkovu teplotu:)
Pozdravujeme zbytok rodinky a niekedy naplanujeme navstevu :)
... mojho kamosa, ktory je tiez na NZ.
Zatial sa majte, myslime na vas,
s laskou,
Ben&Heni&Tara

Anonymous said...

Takze Gabi mala teplotu? No to su pokroky! :-) nam asi vsetky bacily na zaver zimy zmrznu, lebo dnes (ked uz je takmer marec!) nam v BB nasnezilo. A stale snezi. Krajina je teraz sice nadherna, ale viete si predstavit tie chodniky... "idealne" na jazdu s kocikom ;-) Sme velmi radi, ze sa vase veci ohladne byvania riesia. Samir, napis niekedy, ako sa dari v praci. A co anglictina? A deti to ako zvladaju? Piste, piste, tesime sa na nove spravy - aj obsirnejsie! :-)

Katka said...

Ahojte, poculi sme, ze Samir nasiel prácu, takze mu prajeme vela síl a vytrvalosti.V Budapesti tuho snezí, az teraz sa aj u nás zacala zima. Ráno bol ladovec, teraz uz iba snezí. Ondrík stále spomína Toniku aj Rubena. Zobral si so sebou Tonikinu Simbu a vankúsik (ten kvietok) a stará sa o Simbu, dáva na nu pozor. A vsetko preto, lebo prisiel na to, ze nikde nenájde Nema, potom sme mu porozprávali, ze to on daroval Tonike. Na to sa ukludnil a zobral si so sebou Simbu. A teraz si zaumienil, ze ked sa Tonika hrá s nemom, tak myslí vzdy trosku aj na neho, takze aj on to tak urobí so Simbou. A len aby ste vedeli, kazdy tyzden si musime kupit Lotto, lebo s Babim sa oni dvaja dohodli, ze akonáhle im vytiahnu císla, tak pojdu Vás navstivit!!!
Takze sa pripravujte, ahoj.
Katka, Ondrík a Laci