6 Feb 2007

utazunk - cestujeme

Megkaptuk a visszajelzést, 10-ére megvan a jegy, úgyhogy mostmár csak pár nap van hátra a nagy kalandból. Tapasztalatokat, tippeket a repülőúthoz szívesen veszünk. Na, akkor pakolunk...

Letenky máme potvrdené na 10. februára, takže už iba pár dní a dobrodružstvo sa začína. Ak máte nejakú skúsenosť alebo tipy ohľadom letu, smelo sa s nimi podeľte. A my sa teraz ideme baliť...

6 comments:

Anonymous said...

...tipy ohladne letu? asi nemam. Neviem si to predstavit stravit tolko hodin v lietadle s dvoma malymi detmi. Takze hlavne prajem VEEEELA trpezlivosti a nech vsetko vyjde podla vasich predstav. (pripadne si zbalte zopar mikrotenovych sackov - viete, "morska" choroba, turbulencie... to robi zazraky, a jeden nikdy nevie...) ;-).

Anonymous said...

Tak vela Bozieho pozehnania do toho dobrodruzstva! Budem sa tesit na spravy, ako sa vam dari ako sa vyvija Gabika Tvoje PhD studium.
Vsetko najlepsie.
Pavel Prochazka

kukucky said...

Ked som cestovala do Ameriky, nejaki Indi tam mali decko a CELU cestu revalo... isli mi usi odpadnut... velice s nim chodili po lietadle a cicikali ho v naruci... nic nepomohlo. Decko bolo hole... podla mna by ho stacilo obliect.. Takze moja rada: Ked budu deti rumazgat, oblecte ich.

vesele pakolunk a pribalte si svetre :)

SaGaRuA said...

diky Dano za prianie trpezlivost, to sa nam zide.
Vdaka za zehnanie, Pavel.
No a Lenka, dobre, ze vravis, nikdy by ma nenapadlo to so svetrom! :)) Mozno by neuskodilo pribalit aj niekolko jumbo baleni stuplov do usi pre spolucestujucich :)

Anonymous said...

Sziasztok!

Haat, akkor jo utat es sok szerencset nektek...
Remelem minden ugy alakul - vagy jobban -, mint ahogy
tervezitek.:)

Udv.:

Pali

kukucky said...

hm...to nebola lenka, ale Kamila