2 Feb 2007

Visa

Dnes nám potvrdili, že sme dostali víza, Samirove tiež budú vydané v týchto dňoch. Takže si konečne môžeme vydýchnuť a chystať sa do lietadla! Vďaka všetkým, ktorí na nás mysleli!

Ma kaptuk a hírt, hogy megvannak a vízumok, Samiré is meglesz a napokban, úgyhogy végre készülődhetünk! Mindenkinek kösz, hogy gondolt ránk.

10 comments:

Anonymous said...

Gratulujem!

Ivica

Anonymous said...

gratulujem!

Anonymous said...

gratulujem!

Anonymous said...

...Roman dnes Vilkovi kupil globus, aby videl, kam az poletite. Takze sme mu vysvetlili zaklady zemepisu :-) ... ale dobre daleko je ten Zeland :-(

SaGaRuA said...

diky za gratulacie, aj my sme radi, ze sa to skoncilo.
zeland je teda fakt riadne daleko, sme zvedavi, ako to decka preziju, aj ked su dost mali na uvedomenie si dlzky cesty.
Toni inak na vsetky obrazky, dokumentarne filmy, kde je more, delfiny, alebo velryby, stale hovori, ze to je NZ a my tam budeme byvat, a ona s nimi tiez bude plavat... :-)

kukucky said...

Gratulujeme aj Irska..
aj lenka,robo, stela, ktori su tu s nami

kukucky said...

z

Anonymous said...

No to sa fakt tesim, ze sa ujo novozelandan umudril. Snad na Samira neposle nejakeho tajneho, aby ho este otukol, ked tam dorazite :) My zatial v Irsku vyletujeme o stosest. Prve dva dni super pocasie, uplne modra obloha. Dnes bola trocha hmla, ale ked sme boli na Giants causeway (a spominali aj na teba GABI, lebo ste tam s Kamilou boli) nam zase vyslo slnko a bolo super po zvysok dna. Zavolame vam, ked sa vratime domov. Inac ta cesta lietadlom z dvoma detmi - uprimna sustrast, ze tak daleko! Mne sa zdali tie 3 hodiny ako vecnost....

SaGaRuA said...

ledva cakame fotky!

kukucky said...

lenko: S