16 Jun 2007

Statistika / Statisztika

Nuž dnes som sa pozrela, ako to vyzerá so štatistikou našej stránky. Ako je to aj z komentov samozrejmé, najviac čitateľov máme zo Slovenska. Vediete s 31%. Potom nasleduje Maďarsko s 28%, Nový Zéland (to asi aj nás ráta :D), Chorvátsko predstavuje 10% čitateľov. Čo nás teší, je Kanada (1%), pozdravujeme Jaro a Tanja, a Kukučkovci, ktorí nás aj v Španielsku otvárali (masívne 1%!). Neidentifikované krajiny (16%) zahŕňajú Veľkú Britániu (zrejme Kukučkovci), USA (dosť pravidelne, len nevieme, kto), Nemecko (sesternica) a náhodných návštevníkov (napr. z Číny a pod.).

Takže takto nás čítate, len tak ďalej, nechávajte komenty, alebo niekedy sa ozvite cez mail, nech aj my sa o vás niečo dozvieme.

Ma szombat révén volt egy kis időm, hogy megnézzem, ki mindenki olvas minket nagyobb rendszerességgel. Mint ahogy az a komentekből is egyértelmű, Szlovákia vezet 31%-kal, aztán következik Magyarország 28%-kal, aztán Új-zéland 11, majd Horvátország 1o%-kal. Ami szívmelengető, az Kanada 1%-a (üdv Jaroéknak), és Spanyolország, ahol az ott töltött nyaralás alatt is olvastak minket egyesek. A 16% nem azonosítottban van Németország, USA, Anglia és egy pár véletlen eltévedt olvasó pl Kínából.

Úgyhogy csak így tovább, hagyjatok néha komenteket (a komentárra kattintva hagyhattok), hogy tudjunk rólatok.

Danas smo malo pregledavali, ko sve nas čita. Sa 31% vodi Slovačka, onda Mađarska sa 28%, Novi zeland sa 11% i Hrvatska sa 10% (4. mjesto!). Osim toga je 16% svakakvih država, USA, UK, Njemačka i sl., gdje žive naši prijatelji ili obitelj. Nekad se pokaziva i Kanada, poydravljamo vas Hajekovi.

Dakle čitajte nas i nadalje, možete nam ostaviti i komentar (kliknite na komentare ispod našeg posta), da znamo ko nas sve čita. Suzie i Kasakovi - hvala vam za komentare!

7 comments:

teta Ana said...

pozdrav dragi naši,palo mi na pamet-a po koju državu spadaju Kuricovi? :)) (šala mala)
btw-super su vam slikice!

SaGaRuA said...

bravo, Ano. Ti si prva. Hvala na komentu. Zato dobro da nas toliki citaju. Sta kazes?

Anonymous said...

Nadam se da je ta statistika o posjećenosti bloga a ne o ostavljanju poruka :)
Redovito čitam blog no ne uvijek imam vremena ostaviti komentar!

Pozdrav i pusa malim pačićima!

i..

kukucky said...

podla mna tie neidentifikovatelne krajiny su Fajery hehehe... vsak na niektorych mapach aj absentuju ;) (Cau, Matko!)

Anonymous said...

v slovencine chyba 11% pre novy zelnad, este ze rozumieme cislovky aj v inych jazykoch:)

jaro

teta Ana said...

pozdrav,javila bih se preko skaypa ali mi ne radi,neznam u čemu je problem,kad riješim čujemo se
kiss
ana

SaGaRuA said...

i - statistika racuna posjeti, o porukama cemo drugi put :D

Vdaka jaro za opravu. Citim sa obcas jak v Babeli...:) Ale aj doma mame riadny misung v jazykoch, takze by som si uz mala zvyknut.